Joulukalenteri – 8. luukku

J-P Valkeapää: He ovat paenneet (2014)
J-P Valkeapää: He ovat paenneet (2014)

Tähän joulukalenteriin poimin kuluneelta kalenterivuodelta 24 tärkeää elokuva-asiaa, yhden päivässä. Kyse ei ole ”vuoden parhaat”-listauksesta, sillä liikaa nimikkeitä on vielä näkemättä. Siihen palaan siis tuttuun tapaan vuodenvaihteessa.

8. luukku – He ovat paenneet

Vuoden paras kotimainen elokuva, lajissaan aika poikkeuksellinen He ovat paenneet oli katsojamääriltään floppi. Nyt on ihan oikeasti viimeiset hetket käsillä, jos haluat sen nähdä elokuvateatterissa (kuten kannattaa, ja kuten olen täällä jo aikaa sitten huudellut). He ovat paenneet Helsingin Kinopalatsissa vielä tänään ja huomenna klo 17.50. Näppärästi työpäivän jälkeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s