Joulukalenteri – 6. luukku

B1eKudXIYAAkIf0.png_large
Robin Williamsin haava märkii, ja lisäksi Billy Crystal on maannut tämän vaimon kanssa. (Frendit, kausi 3, jakso 24)

Tähän joulukalenteriin poimin kuluneelta kalenterivuodelta 24 tärkeää elokuva-asiaa, yhden päivässä. Kyse ei ole ”vuoden parhaat”-listauksesta, sillä liikaa nimikkeitä on vielä näkemättä. Siihen palaan siis tuttuun tapaan vuodenvaihteessa.

6. luukku – Robin Williams 1951–2014

Yksi lapsuuteni tärkeimmistä hahmoista. Jumanji, Birdcage ja Mrs. Doubtfire pyörivät VHS:ltä kerta toisensa jälkeen. Sitten löytyivät Good Morning, Vietnam, Dead Poets Society, Good Will Hunting, Fisher King, ja vielä One Hour Photo sekä Insomnia. Viimeisin näkemäni on kipeä World’s Greatest Dad. Williamsin kuolema käynnisti laajamittaisen keskustelun masennuksesta, niin iso shokki monelle oli tajuta maailman hauskimman ihmisen sitä sairastaneen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s